Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL561

Cursus Zweeds niveau 1 (A1)

Cursus Zweeds niveau 1 (A1)
Cursuscode: TAAL561

De beginnerscursus Zweeds Niveau 1 is bedoeld voor hen die nog geen of nog maar weinig kennis hebben van de Zweedse taal. Terwijl tijdens de korte cursus 'Zweeds op reis' aan de Zweedse taal en cultuur wordt 'gesnuffeld', wordt in de twintig lessen van Zweeds Niveau 1 uitgebreider geoefend met allerlei praktische onderwerpen (b.v. begroeten, afscheid nemen, gesprekjes over werk, studie, familie, hobby's) en wordt de grammatica systematischer behandeld. Verder is er veel aandacht voor de uitspraak en komt de Zweedse cultuur aan bod. De gebruikte methode Rivstart biedt veel oefenmateriaal, o.m. via de website van de uitgever.

Dinsdag 27 september 2022
20 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J.E. (Ina) Sassen
Boeken: Rivstart A1 + A2 Lesboek, Rivstart A1 + A2 Oefenboek (klik hier voor meer informatie)
Aanschaf studieboeken i.o.m. docent
19:45 - 21:00
Locatie: Roelof van Echten College (parkeren en ingang rechts van het gebouw) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
J.E. (Ina) Sassen
J.E. (Ina) Sassen
Hej! Mijn naam is Ina Sassen. Ik heb Scandinavische taal- en letterkunde gestudeerd met Zweeds als hoofdtaal. In 1980 gaf ik mijn eerste taalcursus Zweeds, en sindsdien heb ik als docent Zweeds voor uiteenlopende doelgroepen gewerkt. Daarnaast ben ik werkzaam geweest bij bedrijven die relaties onderhielden met Zweden, en ben ik actief geweest als vertaler en tolk. Sinds het voorjaar van 2016 verzorg ik met heel veel plezier de cursussen Zweeds voor de Volksuniversiteit Hoogeveen. Wie weet tot ziens! Hoppas vi ses!