Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL591

Cursus Spaans op reis

Cursus Spaans op reis
Cursuscode: TAAL591

(i.s.m. Bibliotheek Hoogeveen)

Español para viajar
In deze cursus maakt u kennis met de Spaanse taal d.m.v. ‘blended learning’, een mix (blend) van verschillende werkvormen die het leren leuker én effectiever maken. Naast face-to-face contact wordt er ook online lesmateriaal aangeboden.
Verschillende onderwerpen, die u op reis ongetwijfeld nodig zult hebben, komen aan bod. U leert hoe u een hotelkamer kunt reserveren en andere praktische zaken. Wat is er leuker dan contact leggen met de lokale bevolking op de markt of in het restaurant? In een krant bladeren op een terras tijdens uw verblijf in een prachtig Spaanstalig land?
In deze gevarieerde cursus informeren wij u eveneens meer over de cultuur, gewoontes, muziek en andere leuke wetenswaardigheden.

Spaans op Reis in vijf lessen: wat is er leuker dan je verstaanbaar te kunnen maken in de tweede taal van de wereld?!
¡Hasta pronto!

Maandag 21 maart 2022
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 61,00
Mw. I. (Iñez) Roos
Prijs is incl. cursusmateriaal te verzorgen door de docent
19:00 - 20:30
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Iñez) Roos
I. (Iñez) Roos
Mijn naam is Iñez Roos en ik kom uit Amsterdam, waar ik Spaans heb gestudeerd. Ook heb ik een jaar in Madrid gestudeerd en ben vanwege de liefde 8 jaar in Spanje blijven wonen, waar mijn oudste zoon is geboren. Mijn andere twee zonen zijn in Hoogeveen geboren. Inmiddels heb ik les gegeven op diverse scholen aan havo-, vwo-, mbo-leerlingen en aan volwassenen. Het enthousiasme en de leergierigheid van de cursisten motiveert mij enorm! ¡Hasta pronto!