Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL593

Cursus Russisch op reis

Cursus Russisch op reis
Cursuscode: TAAL593

(i.s.m. Bibliotheek Hoogeveen)

Wanneer u ook wel eens met vakantie wilt naar Rusland, dan is het handig wanneer u zich een beetje met de taal kunt behelpen. Bovendien gaan er veel deuren voor u open want de Russen zijn erg gastvrij.
Het is verstandig als u het Russische alfabet onder de knie krijgt om aanwijzingen te begrijpen: in Rusland wordt het Cyrillische schrift gebruikt. Een Russisch woord in het woordenboek te vinden wordt ook geen probleem als u de Russische letters kunt lezen.
Een paar eenvoudige woorden zoals: horosho (goed), spasibo (bedankt) en de uitdrukkingen dobrij den (goede dag), do swidanij (tot ziens), menja zowut (ik heet), telwoorden, de gewoonten en gebruiken van het land leren, het is handig voor iedereen die Rusland als reisdoel kiest.

Dinsdag 29 maart 2022
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 61,00
Mw. E (Elvira) Isaeva
Boek: Taalgids Wat & Hoe in het Russisch (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
19:00 - 20:30
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E (Elvira) Isaeva
E (Elvira) Isaeva
Elvira Isaeva, geboren in Rusland, heeft in 1990 het diploma met beroepskwalificatie “lerares Russische taal en letterkunde” aan het Pedagogisch staatsinstituut te Tobolsk (Russische Federatie) behaald. Sinds 2003 woont ze in Nederland en geeft Russische taallessen in Groningen, Assen, Drachten en Hoogeveen. In oktober 2009 gelieerd aan het Europese traject “Onderwijs Russisch voor volwassenen in Europa” via de Russische Vereniging in Europa. In deze hoedanigheid heeft zij aanvullende docentenopleidingen gevolgd in Bordeaux (Frankrijk), Riga (Letland) en Rotterdam. Ook is ze sinds 2011 docent Russische omgangstaal t.b.v. gastouders van Cernobyl kinderen en freelance docente Russisch voor BV&T “Advies en opleiding” te Assen. Naast haar werk doet ze vrijwilligerswerk voor het Russische Culturele Centrum in Groningen.