Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL593

Cursus Russisch op reis

Cursus Russisch op reis
Cursuscode: TAAL593

(i.s.m. Bibliotheek Hoogeveen)

Wanneer u ook wel eens met vakantie wilt naar Rusland, is het handig wanneer u zich een beetje in de taal hebt verdiept. Bovendien gaan er veel deuren voor u open, want de Russen zijn erg gastvrij. Om aanwijzingen te begrijpen is het verstandig het Russische alfabet onder de knie te krijgen: in Rusland wordt het Cyrillische schrift gebruikt.
Wanneer u de Russische letters kunt lezen wordt het vinden van een Russisch woord in het woordenboek ook geen probleem. Het leren van een paar eenvoudige woorden zoals: horosho (goed), spasibo (bedankt) en de uitdrukking dobrij (goede dag), do swidanij (tot ziens), menja zowut ( ik heet), en ook telwoorden, het is allemaal handig voor ieder die Rusland als reisdoel kiest. Ook de gewoonten en gebruiken van het land komen aan bod.

De cursusboeken zijn gemakkeijk te bestellen bij Intertaal, klik hier

Maandag 2 maart 2020
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 56,00
Mw. E (Elvira) Isaeva
Boek: Taalgids Wat & Hoe in het Russisch (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
19:00 - 20:30
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E (Elvira) Isaeva
E (Elvira) Isaeva
Elvira Isaeva, geboren in Rusland, heeft in 1990 het diploma met beroepskwalificatie “lerares Russische taal en letterkunde” aan het Pedagogisch staatsinstituut te Tobolsk (Russische Federatie) behaald. Sinds 2003 woont ze in Nederland en geeft Russische taallessen in Groningen, Assen, Drachten en Hoogeveen. In oktober 2009 gelieerd aan het Europese traject “Onderwijs Russisch voor volwassenen in Europa” via de Russische Vereniging in Europa. In deze hoedanigheid heeft zij aanvullende docentenopleidingen gevolgd in Bordeaux (Frankrijk), Riga (Letland) en Rotterdam. Ook is ze sinds 2011 docent Russische omgangstaal t.b.v. gastouders van Cernobyl kinderen en freelance docente Russisch voor BV&T “Advies en opleiding” te Assen. Naast haar werk doet ze vrijwilligerswerk voor het Russische Culturele Centrum in Groningen.