Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL591

Cursus Spaans op reis

Cursus Spaans op reis
Cursuscode: TAAL591

(i.s.m. Bibliotheek Hoogeveen)

Buenos días España!!!

In deze cursus maakt u kennis met de Spaanse taal. Verschillende onderwerpen die u op reis ongetwijfeld nodig zult hebben komen aan bod. Wat is er leuker dan contact te leggen met de lokale bevolking, op de markt, in het restaurant, of een Spaanse krant lezen tijdens uw verblijf in dit prachtige land? De cultuur in Spanje, de gewoontes, muziek en leuke wetenswaardigheden komen zijdelings aan bod in deze cursus.
We maken gebruik van EDMODO (= blended learning)
U leert de taal niet alleen via het traditionele klassikale onderwijs, (off-line) maar u krijgt bovendien ondersteuning via EDMODO" (on-line)
Voordelen:
Verrijking en verdieping van de aangeboden lesstof door extra oefeningen. De aangeboden lesstof kan op een prettige manier op een later tijdstip gebruikt en/of herhaald worden. (24 uur per dag en overal)
Een video nog eens terug zien en een lied nog eens beluisteren.

Hasta luego (tot ziens)

 

Maandag 2 maart 2020
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 56,00
Mw. W (Wietske) Hilberdink
20:30 - 22:00
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W (Wietske) Hilberdink
W (Wietske) Hilberdink
Wietske Hilberdink heeft bij diverse organisaties en op verschillende niveaus lesgegeven: op de basisschool en op de middelbare school, maar ook bij commerciële bedrijven en het taleninstituut Iber Lengua. Wietske heeft zelf de Spaanse taal geleerd aan de Noorder Hogeschool in Groningen. Naast aandacht voor de taal komen ook zaken als de Spaanse cultuur, kunst en gewoonten aan de orde.