Cursus Spaans Niveau 6 / Conversatie (A2+)

U maakt kennis met de Spaanse taal d.m.v. “blended learning”, een mix (blend) van verschillende werkvormen die het leren leuker én effectiever maken. Online en face to face. Ook de cultuur in Spanje en Zuid-Amerika, de gewoontes, muziek en leuke wetenswaardigheden komen aan bod in de cursussen.

Dinsdag 22 september 2020
20 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W (Wietske) Hilberdink
Boeken: Con gusto 2 tekstboek + online-mp3's, Con Gusto 2 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
W (Wietske) Hilberdink
Wietske Hilberdink heeft bij diverse organisaties en op verschillende niveaus lesgegeven: op de basisschool en op de middelbare school, maar ook bij commerciële bedrijven en het taleninstituut Iber Lengua. Wietske heeft zelf de Spaanse taal geleerd aan de Noorder Hogeschool in Groningen. Naast aandacht voor de taal komen ook zaken als de Spaanse cultuur, kunst en gewoonten aan de orde.