Cursus Spaans niveau 5 (A2+)

U maakt nader kennis met het Spaans en de Spaanstalige wereld. De lesstof omvat het Europees Referentiekader A2. U kunt zich daarna in het Spaans redden in alledaagse situaties. Bovendien is er ruimte voor cultuur en muziek.
Via “blended  learning” kan elke cursist, naast de basisstof uit het boek, zijn/haar kennis verbreden en uitbreiden.

Wat is “blended learning”?
Blended learning is een mix (blend) van verschillende werkvormen die het leren leuker en effectiever maken: online en face to face.

De cursusboeken zijn gemakkeijk te bestellen bij Intertaal, klik hier

Dinsdag 1 oktober 2019
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W (Wietske) Hilberdink
Boeken: Con Gusto II Tekstboek + online-mp3's, Con Gusto II Werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
W (Wietske) Hilberdink
Wietske Hilberdink heeft bij diverse organisaties en op verschillende niveaus lesgegeven: op de basisschool en op de middelbare school, maar ook bij commerciële bedrijven en het taleninstituut Iber Lengua. Wietske heeft zelf de Spaanse taal geleerd aan de Noorder Hogeschool in Groningen. Naast aandacht voor de taal komen ook zaken als de Spaanse cultuur, kunst en gewoonten aan de orde.