Cursus Spaans niveau 2 vervolg / 3 (A1+)

Door de Corona-maatregelen is niveau 2 afgelopen cursusjaar niet afgerond, waardoor we meerdere lessen hebben moeten missen.
Dat zal worden gecompenseerd door te beginnen op niveau 2b en halverwege met 3a verder te gaan.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) en werken naar niveau A2.

Maandag 20 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 214,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W (Wietske) Hilberdink
Boeken: Caminos nieuw 1 tekstboek, Caminos nieuw 1 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
W (Wietske) Hilberdink
Wietske Hilberdink heeft bij diverse organisaties en op verschillende niveaus lesgegeven: op de basisschool en op de middelbare school, maar ook bij commerciële bedrijven en het taleninstituut Iber Lengua. Wietske heeft zelf de Spaanse taal geleerd aan de Noorder Hogeschool in Groningen. Naast aandacht voor de taal komen ook zaken als de Spaanse cultuur, kunst en gewoonten aan de orde.