Cursus Spaans niveau 2 (A1+)

Spaans 2 is het vervolg op Spaans 1 en voor hen die reeds enige basiskennis van de taal hebben. U leert de Spaanse taal zelf actief te gebruiken in praktische alledaagse situaties waarbij de nadruk ligt op spreken en luisteren.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) en werken naar niveau A2.

Maandag 21 september 2020
    20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
    Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
    Mw. W (Wietske) Hilberdink
    Boeken: Caminos nieuw 1 tekstboek, Caminos nieuw 1 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
    Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
    Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
    W (Wietske) Hilberdink
    Wietske Hilberdink heeft bij diverse organisaties en op verschillende niveaus lesgegeven: op de basisschool en op de middelbare school, maar ook bij commerciële bedrijven en het taleninstituut Iber Lengua. Wietske heeft zelf de Spaanse taal geleerd aan de Noorder Hogeschool in Groningen. Naast aandacht voor de taal komen ook zaken als de Spaanse cultuur, kunst en gewoonten aan de orde.