Cursuscode: TAAL552

Cursus Spaans niveau 2 (A1+)

Cursus Spaans niveau 2 (A1+)
Cursuscode: TAAL552

lineSpaans 2 is het vervolg op Spaans 1 en voor hen die reeds enige basiskennis van de taal hebben. Verder wordt gegaan met Con Gusto 1 dat leidt naar niveau A1 van het Europees referentiekader van de Raad van Europa. U leert de Spaanse taal zelf actief te gebruiken in praktische alledaagse situaties waarbij de nadruk ligt op spreken en luisteren.

-We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) zie bijgaande link: www.erk/leerling  en werken naar niveau A2:

  • Kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk)
  • Kan communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen.
  • Kan in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van directe behoeften beschrijven.
Dinsdag 26 september 2017
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 168,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. G.J. (Grietje) Mooibroek
Boeken: Con gusto 1 werkboek + audio-cd, Con gusto 1 tekstboek + online mp3 (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
19:00 - 20:30
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adres gegevens)
G.J. (Grietje) Mooibroek
G.J. (Grietje) Mooibroek