Cursus Spaans niveau 1 (A1)

Spaans is een wereldtaal. U kunt uw 'tapas' aanwijzen en 'vino' wordt ook gauw gezegd. Maar een paar woorden wisselen met een Spanjaard of een Zuid-Amerikaan wordt al moeilijk.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK)  en werken naar niveau A1.

De cursusboeken zijn gemakkeijk te bestellen bij Intertaal, klik hier

Maandag 30 september 2019
    20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
    Prijs: € 189,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
    Mw. W (Wietske) Hilberdink
    Boeken: Caminos Nieuw 1 tekstboek, Caminos Nieuw 1 werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)
    Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
    Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
    Inschrijving nog open >
    W (Wietske) Hilberdink
    Wietske Hilberdink heeft bij diverse organisaties en op verschillende niveaus lesgegeven: op de basisschool en op de middelbare school, maar ook bij commerciële bedrijven en het taleninstituut Iber Lengua. Wietske heeft zelf de Spaanse taal geleerd aan de Noorder Hogeschool in Groningen. Naast aandacht voor de taal komen ook zaken als de Spaanse cultuur, kunst en gewoonten aan de orde.