Cursus Spaans niveau 1 (A1)

Spaans is een wereldtaal. U kunt uw 'tapas' aanwijzen en 'vino' wordt ook gauw gezegd. Maar een paar woorden wisselen met een Spanjaard of een Zuid-Amerikaan wordt al moeilijk.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK)  en werken naar niveau A1.

Dinsdag 27 september 2022
20 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W (Wietske) Hilberdink
Boeken: Caminos nieuw 1 tekstboek, Caminos nieuw 1 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
Locatie: Roelof van Echten College (parkeren en ingang rechts van het gebouw) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
W (Wietske) Hilberdink
Wietske Hilberdink heeft bij diverse organisaties en op verschillende niveaus lesgegeven: op de basisschool en op de middelbare school, maar ook bij commerciële bedrijven en het taleninstituut Iber Lengua. Wietske heeft zelf de Spaanse taal geleerd aan de Noorder Hogeschool in Groningen. Naast aandacht voor de taal komen ook zaken als de Spaanse cultuur, kunst en gewoonten aan de orde.