Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL555

Cursus Italiaans opfris

Cursus Italiaans opfris
Cursuscode: TAAL555

In het verleden al eens een (vakantie)cursus Italiaans gedaan en is het toch wat weggezakt? Dan is deze cursus van tien lessen een mooie gelegenheid om uw Italiaans op te frissen. We communiceren met elkaar in alledaagse situaties, luisteren en kijken naar actueel audio- en videomateriaal en werken zo spelenderwijs aan uitbreiding van woordenschat en grammatica. Het bekende gezegde 'paese che vai, usanze che trovi' ('s lands wijs, 's lands eer) staat centraal: door onze eigen ervaringen met dit ‘bel poese’ in de groep te delen leren wij naast de Italiaanse taal ook veel over de 'eigen aardigheden' van dit mooie land en zijn bevolking.

Dinsdag 22 september 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
Boek: Grammatica kort en bondig Italiaans (klik hier voor meer informatie)

Overig (digitaal) lesmateriaal wordt verzorgd door de docent.

20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
Sinds haar studie Italiaanse Taal- en Letterkunde in Leiden is Henriëtte Joppe-d’Hane altijd werkzaam geweest als docent in het volwassenenonderwijs, als vertaalster en als evenementenorganisator. Met groepen cursisten werken aan communicatie in en taalverwerving van het Italiaans is voor haar ieder jaar weer een waar genoegen: un vero piacere! De cursist heeft zo zijn eigen band met Italië en het Italiaans en die onderlinge uitwisseling van persoonlijke ervaringen met dit ‘bel paese’ maakt iedere groep uniek en geeft haar heel veel inspiratie. Naast het lesgeven, zit Henriëtte zelf ook weer in de collegebanken om binnenkort met Nederlands aan buitenlanders aan de slag te kunnen in het onderwijs. Zij woont al weer bijna 20 jaar in Assen.