Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL554

Cursus Italiaans niveau 4 (A2+)

Cursus Italiaans niveau 4 (A2+)
Cursuscode: TAAL554

Italië is een aantrekkelijk land. Velen raken betoverd door landschap en keuken. De taal klinkt als muziek. Maar niet iedereen kan die muziek verstaan. De cursus Italiaans maakt het voor u gemakkelijker om in contact te komen met de bevolking, kunst, cultuur en historie van Italië.
Wanneer u een meer gedetailleerde indruk van het niveau wilt krijgen kunt u, behalve in het lesboek, ook kijken op  www.allegro-online.nl

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) zie bijgaande link: www.erk/leerling  en werken verder naar niveau A2/B1:

Niveau A2:

  • Kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). 
  • Kan communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen.
  • Kan in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van directe behoeften beschrijven

Onafhankelijk taalgebruiker 

Niveau B1:

  • Kan de hoofdpunten begrijpen van standaardcommunicatie over vertrouwde onderwerpen die regelmatig voorkomen op het werk, op school, in de vrije tijd, enz.
  • Kan omgaan met de meeste situaties die zich voordoen tijdens een reis door het gebied waar de taal gesproken wordt.
  • Kan eenvoudige, coherente teksten produceren over vertrouwde onderwerpen of onderwerpen die tot de persoonlijke belangstellingssfeer behoren.
  • Kan ervaringen, gebeurtenissen, dromen, verwachtingen en ambities beschrijven en beknopt redenen of uitleg geven over meningen en plannen.
Maandag 20 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 214,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. P.E. (Elena) Masuri
Boeken: Basisgrammatica Italiaans Prisma, Thematische woordenschat Italiaans Intertaal (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
19:00 - 20:30
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
P.E. (Elena) Masuri
P.E. (Elena) Masuri
Ik ben Elena Masuri, Italiaanse met veel ervaring als docente Italiaans in Nederland. Taal is mijn grote passie. In mijn cursussen is veel ruimte voor conversatie: met elkaar praten, naar elkaar luisteren. Mijn motto: 'je kunt veel van elkaar leren en durf fouten te maken.' In mijn cursussen komt natuurlijk ook grammatica aan bod, dat is ook een onderdeel van taal, maar alleen naast spreken, schrijven en luisteren. Vanaf dag 1 wil ik graag dat wanneer je de deur uitgaat, blij bent en denkt dat je beter in het Italiaans kunt communiceren dan toen je binnenkwam. En dit geldt echt voor iedereen!