Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL552

Cursus Italiaans niveau 2 (A1/A2)

Cursus Italiaans niveau 2 (A1/A2)
Cursuscode: TAAL552

Met het boek 'Allegro' leert u op een rustige en ontspannen manier Italiaans spreken. In de cursus Italiaans niveau 1 leert u de beginselen van deze mooie taal en maakt u kennis met de basis grammatica van het Italiaans, zodat u een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in de daarop  volgende jaren.
De stof is afwisselend en gaandeweg zal er steeds meer aandacht worden besteed aan de Italiaanse cultuur en het leven van alledag.

Het lesmateriaal Allegro deel 1 leidt op tot niveau A1 volgens het Europees Referentie Kader (ERK). In de cursus Italiaans 1 wordt dit boek voor ruim de helft doorgewerkt, in Italiaans 2 wordt het restant behandeld.

Informatie over de cursusboeken vindt u op: www.allegro-online.nl

Maandag 21 september 2020
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. P.E. (Elena) Masuri
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek + online mp3's, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
P.E. (Elena) Masuri
P.E. (Elena) Masuri
Ik ben Elena Masuri, Italiaanse met veel ervaring als docente Italiaans in Nederland. Taal is mijn grote passie. In mijn cursussen is veel ruimte voor conversatie: met elkaar praten, naar elkaar luisteren. Mijn motto: 'je kunt veel van elkaar leren en durf fouten te maken.' In mijn cursussen komt natuurlijk ook grammatica aan bod, dat is ook een onderdeel van taal, maar alleen naast spreken, schrijven en luisteren. Vanaf dag 1 wil ik graag dat wanneer je de deur uitgaat, blij bent en denkt dat je beter in het Italiaans kunt communiceren dan toen je binnenkwam. En dit geldt echt voor iedereen!