Cursuscode: TAAL541

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)
Cursuscode: TAAL541

In het eerste jaar gaan we van start met het boek Allegro nuovo 1. Dat zal uw gids door de Italiaanse taal en cultuur zijn. Aan de hand van thema’s die onmiddellijk van pas komen, raakt u bekend met de basisgrammatica en begint u met het aanleggen van een woordenschat. In de les maken we gebruik van het boek en aanvullend materiaal en uiteraard de interactie met de medecursisten om uw vaardigheden met de taal te oefenen. Thuis kunt u verder oefenen met de opgaven uit het werkboek en we maken ook gebruik van het digitale klaslokaal Edmodo, waar u aan mee kunt doen. Dit geeft u de gelegenheid om buiten de les om in het Italiaans te blijven oefenen met uw medecursisten, extra oefeningen te ontvangen van de docent, cultuurtips en andere interessante wetenswaardigheden over Italië uit te wisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Dinsdag 26 september 2017
  20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
  Prijs: € 168,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
  Mw. L. (Laura) Stienstra
  Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek + online mp3's, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
  Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
  19:00 - 20:30
  Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adres gegevens)
  L. (Laura) Stienstra
  L. (Laura) Stienstra
  Laura Stienstra begon ooit met een studie rechten, maar werd uiteindelijk via een Erasmus in Siena naar de studie Italiaans getrokken. De kennis die zij daar heeft opgedaan deelt zij graag met mensen die ook gefascineerd zijn geraakt door het land, de taal en de mensen. Dus wil je niet meer raden welke emotie er nu echt achter die gesti en het expressieve taalgebruik van de Italianen schuilgaat en zelf ervaren hoe het voelt om je van zo’n temperamentvolle taal te bedienen, aarzel dan niet en doe mee aan de cursus. Dan ga je je met elkaar die klanken zoveel mogelijk eigen maken en ontdekken hoe Italianen zich in de meest uiteenlopende communicatieve situaties uitdrukken. Arrivederci e a presto!