Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL552

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)
Cursuscode: TAAL552

Aan de hand van thema’s die onmiddellijk van pas komen, raakt u bekend met de basisgrammatica en begint u met het aanleggen van een woordenschat. In de les maken we gebruik van het boek en aanvullend materiaal en uiteraard de interactie met de medecursisten om uw vaardigheden met de taal te oefenen. Thuis kunt u verder oefenen met de opgaven uit het werkboek en we maken ook gebruik van het digitale klaslokaal Edmodo, waar u aan mee kunt doen. Dit geeft u de gelegenheid om buiten de les om in het Italiaans te blijven oefenen met uw medecursisten, extra oefeningen te ontvangen van de docent, cultuurtips en andere interessante wetenswaardigheden over Italië uit te wisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Informatie over de cursusboeken vindt u op: www.allegro-online.nl

De cursusboeken zijn gemakkeijk te bestellen bij Intertaal, klik hier

  Maandag 30 september 2019
  20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
  Prijs: € 189,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
  Mw. P.E. (Elena) Masuri
  Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek + online mp3's, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
  Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
  20:30 - 22:00
  Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
  P.E. (Elena) Masuri
  P.E. (Elena) Masuri
  Ik ben Elena Masuri, Italiaanse met veel ervaring als docente Italiaans in Nederland. Taal is mijn grote passie. In mijn cursussen is veel ruimte voor conversatie: met elkaar praten, naar elkaar luisteren. Mijn motto: 'je kunt veel van elkaar leren en durf fouten te maken.' In mijn cursussen komt natuurlijk ook grammatica aan bod, dat is ook een onderdeel van taal, maar alleen naast spreken, schrijven en luisteren. Vanaf dag 1 wil ik graag dat wanneer je de deur uitgaat, blij bent en denkt dat je beter in het Italiaans kunt communiceren dan toen je binnenkwam. En dit geldt echt voor iedereen!