Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL551

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)
Cursuscode: TAAL551

Al doende leert men. Vanaf het allereerste begin wordt je meegetrokken in het ‘dolce vita’ van de Italianen en ‘piano piano’ versta je steeds meer, train je door allerlei opdrachten als vanzelf de conversatie van alledag in hele praktische situaties en ga je vertellen over jezelf, je familie, je hobby’s of je werk en kun je hier ook Italianen naar vragen.

Reken naast de les zelf ook op 1,5 uur eigen ‘doe-werk’ thuis voor een optimaal resultaat: oefenen met opdrachten in Azzurro, maar vooral ook gebruik maken van heel veel leuke links & sites op internet (toegespitst op jouw interesses)

Cursus is volgeboekt. Aanmelden niet meer mogelijk.

Dinsdag 27 september 2022
9 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 103,50 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
Boek: Azzurro 1 libro dello studente + cd audio (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!

Docent verzorgt aanvullend lesmateriaal.

19:45 - 21:00
Locaties: , Roelof van Echten College (parkeren en ingang rechts van het gebouw) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
Sinds haar studie Italiaanse Taal- en Letterkunde in Leiden is Henriëtte Joppe-d’Hane altijd werkzaam geweest als docent in het volwassenenonderwijs, als vertaalster en als evenementenorganisator. Met groepen cursisten werken aan communicatie in en taalverwerving van het Italiaans is voor haar ieder jaar weer een waar genoegen: un vero piacere! De cursist heeft zo zijn eigen band met Italië en het Italiaans en die onderlinge uitwisseling van persoonlijke ervaringen met dit ‘bel paese’ maakt iedere groep uniek en geeft haar heel veel inspiratie. Naast het lesgeven, zit Henriëtte zelf ook weer in de collegebanken om binnenkort met Nederlands aan buitenlanders aan de slag te kunnen in het onderwijs. Zij woont al weer bijna 20 jaar in Assen.