Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL551

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)

Cursus Italiaans niveau 1 (A1)
Cursuscode: TAAL551

Aan de hand van thema’s die onmiddellijk van pas komen, raakt u bekend met de basisgrammatica en begint u met het aanleggen van een woordenschat. In de les maken we gebruik van het boek en aanvullend materiaal en uiteraard de interactie met de medecursisten om uw vaardigheden met de taal te oefenen. Thuis kunt u verder oefenen met de opgaven uit het werkboek en we maken ook gebruik van het digitale klaslokaal Edmodo, waar u aan mee kunt doen. Dit geeft u de gelegenheid om buiten de les om in het Italiaans te blijven oefenen met uw medecursisten, extra oefeningen te ontvangen van de docent, cultuurtips en andere interessante wetenswaardigheden over Italië uit te wisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Informatie over de cursusboeken vindt u op: www.allegro-online.nl

Dinsdag 22 september 2020
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
Boek: Azzuro 1 libro dello studente + cd audio (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
19:00 - 20:30
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
H. (Henriëtte) Joppe-d'Hane
Sinds haar studie Italiaanse Taal- en Letterkunde in Leiden is Henriëtte Joppe-d’Hane altijd werkzaam geweest als docent in het volwassenenonderwijs, als vertaalster en als evenementenorganisator. Met groepen cursisten werken aan communicatie in en taalverwerving van het Italiaans is voor haar ieder jaar weer een waar genoegen: un vero piacere! De cursist heeft zo zijn eigen band met Italië en het Italiaans en die onderlinge uitwisseling van persoonlijke ervaringen met dit ‘bel paese’ maakt iedere groep uniek en geeft haar heel veel inspiratie. Naast het lesgeven, zit Henriëtte zelf ook weer in de collegebanken om binnenkort met Nederlands aan buitenlanders aan de slag te kunnen in het onderwijs. Zij woont al weer bijna 20 jaar in Assen.