Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL555

Cursus Italiaans Conversatie

Cursus Italiaans Conversatie
Cursuscode: TAAL555

Deze cursus is bestemd voor cursisten die minimaal 3 jaar Italiaanse les hebben gevolgd en een redelijke beheersing van de taal hebben.
Tijdens de lessen wordt niet of nauwelijks Nederlands gesproken. Het huiswerk bestaat grotendeels uit lees- en schrijfoefeningen. Dat is de basis voor de gesprekken die de studenten met elkaar en met de docent in de klas voeren. Zo bepalen de cursisten met de docent welke onderwerpen aan de orde komen en waar verdieping op grammatica en woordenschat wenselijk is tijdens de les.
Samen maak je de cursus!

Geschikt voor iedereen die een basiscursus (A1+, A2) heeft afgerond
Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 10
Studiemateriaal: in overleg met de docent

Dinsdag 27 september 2022
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 160,00
Mw. E. (Elisa) Manzoni
19:00 - 21:00
Locatie: Roelof van Echten College (parkeren en ingang rechts van het gebouw) (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Elisa) Manzoni
E. (Elisa) Manzoni
Docente Elisa Manzoni komt uit Milaan en is kunsthistorica maar woont al enige jaren met haar Friese man en zoon in Oosterwolde. Hier beheert ze GALERIE MANZONI en promoot jonge, Italiaanse kunstenaars in Nederland. Zij converseert graag met u over al het moois en interessants dat Italie te bieden heeft en over de interesses van de cursisten zelf. Samen een mooi stukje lezen, een filmpje kijken met veel aandacht voor Italiaanse kunst, de Italiaanse keuken en alle typische gewoontes. Kortom, van alles om samen als groep lekker over te kunnen praten en natuurlijk ook om de taalvaardigheid en woordenschat weer verder uit te breiden.