Cursuscode: TAAL542

Cursus Italiaans combi niveau 2,3 en 4 (A1/A2/B)

Cursus Italiaans combi niveau 2,3 en 4 (A1/A2/B)
Cursuscode: TAAL542

Met het boek 'Allegro' leert u op een rustige en ontspannen manier Italiaans spreken. In het eerste jaar leert u de beginselen van deze mooie taal en maakt u kennis met de basis grammatica van het Italiaans, zodat u een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in de daarop volgende jaren.

De stof is afwisselend en gaandeweg zal er steeds meer aandacht worden besteed aan de Italiaanse cultuur en het leven van alledag.

Huiswerk: ongeveer anderhalf uur per week.

Het lesmateriaal Allegro deel 1 leidt op tot niveau A1 volgens het Europees Referentiekader. In de cursus Italiaans 1 wordt dit boek voor ruim de helft doorgewerkt, in Italiaans 2 wordt het restant behandeld. Meer over het Europees Referentiekader staat op  www.erk.nl/

Dinsdag 26 september 2017
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 168,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Laura) Stienstra
Boeken: Allegro 1 tekstboek, Allegro 1 werkboek + taaltrainer (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adres gegevens)
L. (Laura) Stienstra
L. (Laura) Stienstra
Laura Stienstra begon ooit met een studie rechten, maar werd uiteindelijk via een Erasmus in Siena naar de studie Italiaans getrokken. De kennis die zij daar heeft opgedaan deelt zij graag met mensen die ook gefascineerd zijn geraakt door het land, de taal en de mensen. Dus wil je niet meer raden welke emotie er nu echt achter die gesti en het expressieve taalgebruik van de Italianen schuilgaat en zelf ervaren hoe het voelt om je van zo’n temperamentvolle taal te bedienen, aarzel dan niet en doe mee aan de cursus. Dan ga je je met elkaar die klanken zoveel mogelijk eigen maken en ontdekken hoe Italianen zich in de meest uiteenlopende communicatieve situaties uitdrukken. Arrivederci e a presto!