Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL515

Cursus Frans opfris

Cursus Frans opfris
Cursuscode: TAAL515

Veert u op bij de klanken van een Frans chanson, kunt u ook zo wegdromen bij de vele schoonheden die Parijs te bieden heeft, of strelen de quiche lorraine, ratatouille, vin et fromages uw smaakpapillen? Dan is deze cursus van 10 lessen echt iets voor u. De nadruk ligt op het converseren, luisteren en lezen. Themagewijs wordt ook de grammatica behandeld en de woordenschat uitgebreid.

Deze cursus is zowel geschikt voor hen die al eerder een soortgelijke cursus hebben gevolgd als voor mensen bij wie het Frans ergens in het hoofd zit, maar wel wat opfris kunnen gebruiken.

Dinsdag 22 september 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. drs. L.M. (Linda) Bremer
Boek: Grammatica kort en bondig Frans (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
drs. L.M. (Linda) Bremer
drs. L.M. (Linda) Bremer
Ik heb Frans en Klassieke Talen gestudeerd in Groningen. Mijn werk en hobby is om mijn kennis van deze talen over te brengen op zoveel mogelijk mensen, ik geef daarom al een aantal jaren met veel plezier les op een middelbare school. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in Frankrijk; naast Parijs vind ik de Limousin en de Aquitaine prachtige gebieden. Ook kan ik genieten van de Mediterrane keuken en ben dus met recht een francofiel! Ik kijk ernaar uit om in het komende seizoen de cursus Frans Opfris te verzorgen en mijn enthousiasme voor de Franse taal en cultuur over te brengen!