Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL520

Cursus Frans opfris

Cursus Frans opfris
Cursuscode: TAAL520

Hebt u het Frans niet meer bijgehouden of weet u niet precies hoe het zit met de grammatica? Dan is deze cursus van 10 lessen echt iets voor u. De nadruk ligt op het converseren, luisteren en lezen. Gaandeweg wordt ook de grammatica behandeld en de woordenschat uitgebreid.

De cursusboeken zijn gemakkeijk te bestellen bij Intertaal, klik hier

Dinsdag 1 oktober 2019
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,50
Mw. drs. L.M. (Linda) Bremer
Boek: Grammatica kort en bondig Frans (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
drs. L.M. (Linda) Bremer
drs. L.M. (Linda) Bremer
Ik heb Frans en Klassieke Talen gestudeerd in Groningen. Mijn werk en hobby is om mijn kennis van deze talen over te brengen op zoveel mogelijk mensen, ik geef daarom al een aantal jaren met veel plezier les op een middelbare school. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in Frankrijk; naast Parijs vind ik de Limousin en de Aquitaine prachtige gebieden. Ook kan ik genieten van de Mediterrane keuken en ben dus met recht een francofiel! Ik kijk ernaar uit om in het komende seizoen de cursus Frans Opfris te verzorgen en mijn enthousiasme voor de Franse taal en cultuur over te brengen!