Cursus Frans niveau 3 (A1/A2)

Voor deze cursus gaan we ervan uit dat u twee à drie jaar Frans hebt gehad. We werken met C’est bien ça, deel 1. U leert vertellen over uw hobby's, over uw afgelopen vakantie en over uw plannen. U leert zich uit te drukken over diverse onderwerpen die wat verder gaan dan praten over koetjes en kalfjes. Plezier in het leren van de taal staat voorop.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) en werken naar niveau A2.

Maandag 21 september 2020
    20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
    Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
    Dhr. A.G. (André) Degen
    Boeken: C'est bien ça 1 tekstboek, C'est bien ça 1 oefenboek + audio-cd's (2x) (klik hier voor meer informatie)
    Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
    Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
    A.G. (André) Degen
    André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven hem te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen.