Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL512

Cursus Frans niveau 1 vervolg (A1)

Cursus Frans niveau 1 vervolg (A1)
Cursuscode: TAAL512

Deze cursus is geschikt voor diegenen die vorig jaar gestart zijn met niveau 1. Verder kunnen er nieuwe cursisten aanhaken. Dit is mogelijk wanneer u enige basiskennis van het Frans hebt. De cursisten van het vorig cursusjaar hebben door de Corona-maateregelen 10 lessen gevolgd. Twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen via info-talen@vuhoogeveen.nl. Uw vraag wordt voorgelegd aan de docent, zij neemt contact met u op.

We werken met C'est bien ça deel 1. Al snel bent u in staat om eenvoudige gesprekjes te verstaan en zelf te voeren. U leert te vertellen hoe u heet, waar u woont, wat voor werk u doet en wat uw hobby's zijn. Ook leert u opschriften en eenvoudige teksten te begrijpen. Plezier in het leren van de taal staat voorop.

* Studieboeken niet meer verkrijgbaar; overleggen met docent.

Maandag 20 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 214,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Jacobien) From - Dorenbos
Boeken: C'est bien ça 1 tekstboek, C'est bien ça 1 oefenboek + audio-cd's (2x) (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Jacobien) From - Dorenbos
J. (Jacobien) From - Dorenbos
De Franse lessen zullen op maandagavond door mij worden verzorgd. Sinds 1991 ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs voor Frans en Nederlands. Ik vind het erg leuk om mensen enthousiast te maken voor het Frans. Onder mijn leiding hebben al velen kunnen genieten van deze mooie, muzikale taal. Tijdens de lessen zal er veel aandacht zijn voor het spreken in het Frans. Dit is toch wat velen willen leren.