Cursus Frans niveau 1 (A1)

Een echte beginnerscursus. Als u nooit of niet meer dan één jaar Frans hebt gehad, is deze cursus geschikt voor u. We werken met C'est bien ça deel 1. Al snel bent u in staat om eenvoudige gesprekjes te verstaan en zelf te voeren. U leert te vertellen hoe u heet, waar u woont, wat voor werk u doet en wat uw hobby's zijn. Ook leert u opschriften en eenvoudige teksten te begrijpen. Plezier in het leren van de taal staat voorop.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) niveau A1

Dinsdag 21 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 214,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A.G. (André) Degen
Boeken: C'est bien ça 1 tekstboek, C'est bien ça 1 oefenboek + audio-cd's (2x) (klik hier voor meer informatie)

Studieboeken niet meer verkrijgbaar; overleggen met de docent.

Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
A.G. (André) Degen
André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven hem te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen.