Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL516

Cursus Frans Conversatie (B1)

Cursus Frans Conversatie (B1)
Cursuscode: TAAL516

Een cursus voor half gevorderden. Hij is bedoeld voor mensen die tenminste drie jaar Frans hebben gehad. Tijdens de les werken we bijna uitsluitend aan spreek- en luistervaardigheid. Thema's die aan bod komen zijn: werk, milieu, media, wonen, vervoer en familie. U leert handige voorbeeldzinnen waarmee u in veel situaties uit de voeten kunt. Grammatica- en vocabulaire oefeningen maakt en corrigeert u thuis. We spreken zoveel mogelijk Frans tijdens de les.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) niveau
B1.

Studiemateriaal wordt verzorgd door de docent. Eventuele kosten aan hem te voldoen.

  Maandag 21 september 2020
  20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
  Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
  Dhr. A.G. (André) Degen
  20:30 - 22:00
  Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
  Cursus geannuleerd >
  A.G. (André) Degen
  A.G. (André) Degen
  André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven hem te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen.