Cursuscode: TAAL513

Cursus Frans combi niveau 2 en 3 (A1/A2)

Cursus Frans combi niveau 2 en 3 (A1/A2)
Cursuscode: TAAL513

Voor deze cursus gaan we ervan uit dat u twee à drie jaar Frans hebt gehad. We werken met C’est bien ça, deel 1. U leert te vertellen over uw hobby's, over uw afgelopen vakantie en over uw plannen. U leert ook hoe u kleding koopt en hoe u uw mening geeft. Plezier in het leren van de taal staat voorop.

-We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) en werken naar niveau A2:

  • Kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk)
  • Kan communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen.
  • Kan in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van directe behoeften beschrijven.
Maandag 25 september 2017
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 168,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J (Jacoba) Nijzink-Haitsma
Boeken: C'est bien ça 1 werkboek, C'est bien ça 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adres gegevens)
J (Jacoba) Nijzink-Haitsma
J (Jacoba) Nijzink-Haitsma
Na haar studie docent Frans heeft Jacoba Nijzink-Haitsma enkele jaren lesgegeven, maar zij is uiteindelijk in het bedrijfsleven terechtgekomen. Zij vindt het daarom extra leuk om nog wel via de Volksuniversiteit met het onderwijs bezig te zijn. Op die manier kan zij haar enthousiasme en kennis van de prachtige Franse taal aan anderen doorgeven en hen helpen om tot een hoger niveau te komen.