Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL527

Cursus Engels Conversatie 2 (B1+)

Cursus Engels Conversatie 2 (B1+)
Cursuscode: TAAL527

Deze cursus is bestemd voor hen die vijf of zes jaar les hebben gehad in deze taal. Een conversatiecursus, waarbij ook literatuur en culturele wetenswaardigheden aan bod komen. Minder aandacht wordt besteed aan grammatica, maar het komt wel aan de orde. U dient een behoorlijke beheersing van de taal te hebben.

Aantal cursisten: max. 8

 

Dinsdag 21 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 214,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.G. (Marga) Maris-Schuurman

Abonnement op het Engelse tijdschrift 'Current' via de docent. Prijs: ± € 15,50

19:00 - 20:30
Locaties: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden), RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
M.G. (Marga) Maris-Schuurman
M.G. (Marga) Maris-Schuurman
Na de nodige ervaring te hebben opgedaan als docent Engels bij verschillende scholen en opleidingen, richt ik me de afgelopen tien jaar voornamelijk op trainingen aan volwassenen die hun Engels graag willen verbeteren in hun werkzaamheden. Ook ben ik tien jaar geleden begonnen met de Engelse lessen aan de volksuniversiteit, voornamelijk conversatie en sinds kort ook Business Engels. Het leuke aan het werken met volwassenen vind ik hun motivatie, leergierigheid en hun vele ervaringen die uitgewisseld kunnen worden, waardoor er met plezier over allerlei onderwerpen gesproken kan worden. Liefst ook met de nodige humor daarbij.