Cursus Engels combi niveau 4 en Conversatie 1 (A2/B1)

Cursus Engels combi niveau 4 en Conversatie 1  (A2/B1)

This course is a follow-up for students who have taken our course level 4. This course is suitable for persons with a good knowledge of English and whose fluency especially is above average. If you do not want your English to become rusty, you are more than welcome to join the course. We will talk, discuss, read articles and so on.

- level A2> B1

• Can understand the main points of clear standard input on familiar matters regularly encountered in work, school, leisure, etc.
  • Can deal with most situations likely to arise whilst travelling in an area where the language is spoken.
  • Can produce simple connected text on topics which are familiar or of personal interest.
  • Can describe experiences and events, dreams, hopes & ambitions and briefly give reasons and explanations for opinions and plans.
Maandag 25 september 2017
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 180,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Docent: Dhr. F.P.J. (Freerk) van der Werff
Boeken: New Headway Intermediate 4th Edition Workbook with iChecker with Key, New headway intermediate 4th Edition Student's book + dvd rom (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adres gegevens)
F.P.J. (Freerk) van der Werff
Meer dan dertig jaar heeft Freerk van der Werff les in de Engelse taal gegeven aan wat toen nog het Meppeler Lyceum heette (nu Stad en Esch/Zuideinde). Hij deed dit altijd graag, maar lesgeven aan volwassenenen vindt hij minstens zo plezierig. In zijn lessen probeert hij zoveel mogelijk afwisselende en stimulerende momenten aan te brengen door lezen, luisteren (cd’s) en spreken elkaar te laten afwisselen. In gevorderde groepen worden ook Engelse gedichten gelezen of het toneelstuk van de Shakespeare-voorstelling in Diever besproken. In een aparte lezing laat Freerk ons ook uitgebreid kennismaken met Shakespeare en zijn werk.