Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL528

Cursus Engels Business (A2/B1)

Cursus Engels Business (A2/B1)
Cursuscode: TAAL528

Deze cursus is bestemd voor cursisten die een basiskennis van het Engels hebben. In deze cursus worden elementaire communicatievaardigheden voor de moderne werkplek getraind, zoals voeren van gesprekjes, verwelkomen van bezoekers, telefoneren, maken van afspraken en afhandeling van klachten. Ook zal er geoefend worden met het schrijven van korte e-mails en desgewenst ook met vaardigheden in vergaderingen en presentaties. Daarbij wordt bijbehorende zakelijke vocabulaire geleerd en geoefend met aandacht voor de juiste uitspraak en uiteraard zal ook de noodzakelijke basisgrammatica bestudeerd en beoefend worden.
In eerste instantie bevat de cursus 10 lessen. Bij voldoende belangstelling kan de cursus worden verlengd.

Dinsdag 22 september 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. M.G. (Marga) Maris-Schuurman
Boeken: Essential Business Vocabulary Builder, Grammar Check (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
20:30 - 22:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
M.G. (Marga) Maris-Schuurman
M.G. (Marga) Maris-Schuurman
Na de nodige ervaring te hebben opgedaan als docent Engels bij verschillende scholen en opleidingen, richt ik me de afgelopen tien jaar voornamelijk op trainingen aan volwassenen die hun Engels graag willen verbeteren in hun werkzaamheden. Ook ben ik tien jaar geleden begonnen met de Engelse lessen aan de volksuniversiteit, voornamelijk conversatie en sinds kort ook Business Engels. Het leuke aan het werken met volwassenen vind ik hun motivatie, leergierigheid en hun vele ervaringen die uitgewisseld kunnen worden, waardoor er met plezier over allerlei onderwerpen gesproken kan worden. Liefst ook met de nodige humor daarbij.