Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL538

Cursus Duits zakelijk

Cursus Duits zakelijk
Cursuscode: TAAL538

Duitsland is een belangrijke handelspartner van Nederland. Om goed zaken te kunnen doen met onze oosterburen is kennis van de Duitse taal van wezenlijk belang. Deze cursus is bestemd voor hen die zakelijke contacten met Duitsland willen aangaan en/of regelmatig contacten met klanten en bedrijven in Duitsland hebben. De cursus is geschikt voor deelnemers met een redelijke voorkennis (zie informatie instaptoets) die in een combinatie van groepslessen en zelfstudie hun taalkennis vooral voor zakelijk gebruik willen verbeteren. Denk o.a. aan specifieke termen voor zakelijke correspondentie, presentaties, zakelijke afspraken en etiquette.

Voor deze cursus is redelijke voorkennis (ERK niveau A2/B1) noodzakelijk. Instapniveau voor deze cursus minimaal: 80% goed op A2 en 30% goed op B1 toets.
Voor het bepalen van uw niveau: gebruik bij voorkeur de volgende digitale toetsen http://www.prolog-berlin.com/nl/cursus-duits-online-test.htm

Maandag 28 september 2020
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. G. (Gesa) Schultze-Fischer
Boek: Schritte international 5 (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
19:00 - 21:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
G. (Gesa) Schultze-Fischer
G. (Gesa) Schultze-Fischer
Taal is mijn werk (ik ben docente Duits) en ook mijn hobby. Ik houd van boeken, taal, spreekwoorden en geschiedenis – ook van de geschiedenis van talen. Duits is mijn moedertaal en ik vind het leuk om kennis van de Duitse taal en cultuur met gemotiveerde cursisten te delen en ervaringen te bespreken.