Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL535

Cursus Duits opfris

Cursus Duits opfris
Cursuscode: TAAL535

Hebt u het (school-)Duits niet meer bijgehouden, maar komt u wel nu en dan in Duitsland en wilt u graag in het Duits kunnen lezen en communiceren?
Dan is deze opfriscursus van 10 lessen echt iets voor u. De nadruk ligt op converseren, luisteren en lezen, in een gezellige sfeer met muziek en spelletjes. Natuurlijk worden ook grammatica en woordenschat behandeld. De cursus is geschikt zowel voor beginners met weinig voorkennis als ook  voor de deelnemers van de vorige opfriscursus (en iedereen, die geen beoordeling/cijfer hoeft).
Studiemateriaal wordt door de docente verzorgd. Het is wel handig om een eigen woordenboek en grammatica te hebben of tijdens de cursus aan te schaffen.

Maandag 21 september 2020
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. G. (Gesa) Schultze-Fischer

Studiemateriaal wordt door de docente verzorgd.

19:00 - 21:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
G. (Gesa) Schultze-Fischer
G. (Gesa) Schultze-Fischer
Taal is mijn werk (ik ben docente Duits) en ook mijn hobby. Ik houd van boeken, taal, spreekwoorden en geschiedenis – ook van de geschiedenis van talen. Duits is mijn moedertaal en ik vind het leuk om kennis van de Duitse taal en cultuur met gemotiveerde cursisten te delen en ervaringen te bespreken.