Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL535

Cursus Duits opfris

Cursus Duits opfris
Cursuscode: TAAL535

Heeft u het (school-) Duits niet meer bijgehouden, maar komt u wel nu en dan in Duitsland en wilt u graag in het Duits kunnen lezen en communiceren? Moet u voor een opleiding of werk weleens Duits kunnen praten?
Dan is deze opfriscursus van 10 lessen echt iets voor u. De nadruk ligt op converseren, luisteren en lezen in een gezellige sfeer, natuurlijk worden ook grammatica en woordenschat behandeld. De cursus is geschikt zowel voor beginners met weinig voorkennis als ook voor mensen die de basis van de Duitse taal weer willen oppakken en verdiepen.
Studiemateriaal wordt door de docente verzorgd. Het is aan te bevelen om een eigen woordenboek en grammatica te hebben of tijdens de cursus aan te schaffen.

Maandag 4 oktober 2021
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 143,00
Mw. J. (Jennifer) Bosch

Studiemateriaal wordt door de docent verzorgd.

19:00 - 21:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Jennifer) Bosch
J. (Jennifer) Bosch
Een taal leer je het beste door deze te spreken. Als native speaker die 10 jaar geleden vanuit Duitsland naar Nederland verhuisde weet ik dat maar al te best. Als kunst-en architectuurhistorica en docente Duits bij Stad & Esch Meppel heb ik veel ervaring kunnen opbouwen in het leren lesgeven en het vertellen hoe cultuur en taal samenhangen. Naast de culturele verschillen vertel ik ook graag wat de oosterburen met de Nederlanders gemeen hebben. Want zo anders zijn wij dan vaak ook weer niet. Graag besteed ik tijdens mijn lessen tijd aan spreken en begrijpen zodat je laagdrempelig eerste successen hebt voor het gebruik van de Duitse taal in het dagelijkse leven. Maar ook voor het behalen van een hoger taalniveau help ik mijn leerlingen/cursisten graag verder.