Cursus Duits niveau 3 (A1/A2)

Duits voor taalgebruiker met weinig of geringe voorkennis, bijvoorbeeld cursus A1 of vergelijkbare cursus.
De lessen zijn geschikt voor iedereen op A1-niveau, die zijn Duits wil verbeteren of oefenen onder begeleiding.
De cursus besteedt aandacht aan de Duitse taal en cultuur. De nadruk ligt op gesprekken voeren en lezen, bijvoorbeeld actuele nieuwsberichten en korte verhalen.
De lessen om de week laat ruimte voor huiswerk in de tussenweek, d.w.z. woordenschat oefenen en (schriftelijke) opdrachten uit het studieboek.

Woordenboek D-NL/NL-D t.z.t in overleg met de docent

Maandag 2 oktober 2017
10 lessen van 1,5 uur , om de 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Docente: Mw. G. (Gesa) Schultze-Fischer
Boek: Schritte plus 3 Kursbuch + Arbeitsbuch mit Audio-CD zum Arbeitsbuch und interaktiven Übungen (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adres gegevens)
G. (Gesa) Schultze-Fischer