Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAAL581

Cursus Chinees Mandarijn

Cursus Chinees Mandarijn
Cursuscode: TAAL581

Deze cursus is erop gericht beginners de basiskennis van het (Mandarijn) Chinees bij te brengen. Mandarijn, in de volksmond Chinees genaamd, is de verzamelnaam van alle Mandarijnse taalvariëteiten. Het Mandarijn Chinees is de officiële taal van het vasteland van China, Singapore en Taiwan. Door professionele behoeften of persoonlijke interesse groeit in Nederland de belangstelling voor deze taal. Dit kan zijn ten behoeve van het zakelijk verkeer en ook vanwege toeristische bestemmingen. Chinees leren is een van de beste en leukste investeringen die je in je leven kunt doen.
Tijdens deze cursus maakt u kennis met de Chinese grammatica en de zinsbouw. Ook wordt aandacht besteed aan het spreken. U leert onder meer hoe u iemand kunt begroeten, hoe u zichzelf kunt introduceren en vertellen over uw familie, uw werk etc. Verder leert u het een en ander over de opbouw van de Chinese karakters.

学习中⽂
Xuéxí zhōngwén

Dinsdag 22 september 2020
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. X (Xiangyan) Chen
Boek: Chinees ? ‘n Makkie! Deel 1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:00
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
X (Xiangyan) Chen
X (Xiangyan) Chen
Mijn naam is Xiangyan Chen en ik ben geboren en getogen in China. Als 'native speaker' van het Chinees geef ik in Nederland, zowel aan jongeren als volwassenen, al 7 jaar (privé)les in de Chinese taal en cultuur. Voor het geven van de lessen maak ik een speciale presentatie met een aantal verrassende werkvormen uit het lesboek ‘Chinees? ’n Makkie!’. Op die manier houd ik mijn cursisten gemotiveerd en nieuwsgierig.