Workshop Begin goed voorbereid aan een Taalcursus

Als u een taalcursus gaat volgen aan de Volksuniversiteit in Hoogeveen krijgt u een gekwalificeerde taaldocent en zult u ongetwijfeld veel plezier beleven aan uw cursus. Deze avond kunt u zien als een voorbereiding op die taalcursus.
Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: efficiënt vocabulaire leren, het belang van een goede uitspraak, en hoe dat te oefenen, en wat te doen met grammatica.
We kijken ook naar digitale middelen die een aanvulling kunnen vormen op wat u tijdens de cursus doet. Er ontstaat een win-winsituatie: de taaldocent krijgt een zelfbewuste en efficiënte cursist en u haalt het maximale rendement uit uw cursus.
Na deze avond krijgt u een overzicht van wat besproken is en links die u verder kunnen helpen.

Prijs is inclusief cursusmateriaal.

Maandag 18 september 2017
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Docente: Mw. W (Willy) van der Meer
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen (klik hier voor de adres gegevens)
W (Willy) van der Meer
Willy van der Meer heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Scandinavische talen, toegepaste taalkunde en Fries gestudeerd. Daarna is zij in verschillende banen (onderwijs, journalistiek, cursusontwikkeling) bezig gebleven met taal, taalonderwijs, ontwikkeling van lesmateriaal, didactiek en meer recent met het ontwikkelen van taalstudie via internet.