Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEMA234

Cursus Psychologie - Wat is persoonlijkheid?

Cursus Psychologie - Wat is persoonlijkheid?
Cursuscode: MEMA234

Om een effectief en bevredigend leven te leiden moeten we zowel onszelf als ook de mensen met wie we omgaan leren kennen en begrijpen. In deze serie lezingen zullen we aan de hand van verschillende psychologische invalshoeken naar de menselijke persoonlijkheid kijken en uiteindelijk twee doelen bereiken: meer inzicht in onze persoonlijkheid en appreciatie van menselijke diversiteit!
We krijgen een intrigerende en boeiende excursie naar de nuances van de menselijke persoonlijkheid, gebaseerd op tientallen jaren van onderzoek in de psychologie en andere gedragswetenschappen.

Dinsdag 19 januari 2021
7 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 74,00 plus € 7,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. M. (Maarten) van der Zee
19:00 - 20:30
Locatie: RSG Wolfsbos, achteringang hoge witte gebouw Groene Driehoek (op parkeerplaats rechts aanhouden) (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Maarten) van der Zee
M. (Maarten) van der Zee
Maarten van der Zee (geboren 1972 in Günzburg / Duitsland) studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Met veel plezier geeft hij sinds 2007 lessen en examentrainingen Duits in en om Groningen. Tot zijn grote passie behoren de filosofie en alternatieve levensbeschouwingen.