Lezing Wolfgang Amadeus Mozart - Symfonieën

(i.s.m. Scala)

Symfonieën
De 41 symfonieën van Mozart zijn ongeëvenaard in de stijl van zijn tijd. Alle mogelijke stemmingen worden verklankt in deze schitterende orkestwerken. Elegant, romantisch, helder en van een grote schoonheid, toegankelijk en toch zijn deze composities van een grote diepe emotie bezield.
De weg naar zijn grootse twee laatste symfonieën wordt belicht in deze lezing

Deze lezing is onderdeel van de "Drieluik Wolfgang Amadeus Mozart".

Donderdag 2 november 2017
Docent: Dhr. G.J. (Gerard) van der Laan