Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KUNS123

Lezing Shakespeare (in Diever)

Lezing Shakespeare (in Diever)
Cursuscode: KUNS123

(i.s.m. Bibliotheek Hoogeveen)

Shakespeare is terecht wereldberoemd. Nu, ruim 400 jaar na zijn dood, worden over de hele wereld nog steeds toneelstukken van zijn hand opgevoerd. Zo ook in Diever, waar elk jaar een stuk van hem op de planken wordt gebracht.
In deze lezing wordt een beknopte inleiding over deze schrijver gegeven, waarna aandacht wordt besteed aan het toneelstuk dat in 2021 in Diever wordt opgevoerd.

Dinsdag 13 april 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 9,00
Dhr. F.P.J. (Freerk) van der Werff

U dient zich vooraf in te schrijven i.v.m. de corona maatregelen!
Bij deze lezing kunt u voor meerdere personen tegelijk inschrijven door tijdens de inschrijving in de "Bestellijst" het "Aantal" te verhogen.

19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen (klik hier voor de adresgegevens)
F.P.J. (Freerk) van der Werff
F.P.J. (Freerk) van der Werff
Meer dan dertig jaar heeft Freerk van der Werff les in de Engelse taal gegeven aan wat toen nog het Meppeler Lyceum heette (nu Stad en Esch/Zuideinde). Hij deed dit altijd graag, maar lesgeven aan volwassenenen vindt hij minstens zo plezierig. In zijn lessen probeert hij zoveel mogelijk afwisselende en stimulerende momenten aan te brengen door lezen, luisteren (cd???s) en spreken elkaar te laten afwisselen. In gevorderde groepen worden ook Engelse gedichten gelezen of het toneelstuk van de Shakespeare-voorstelling in Diever besproken. In een aparte lezing laat Freerk ons ook uitgebreid kennismaken met Shakespeare en zijn werk.