Lezing Beethoven - Twee grote pianosonates

(i.s.m. Scala)

Twee grote pianosonates
Net als in zijn symfonieën componeerde Ludwig van Beethoven zijn pianosonates met een uitdrukking van grootse emoties. Deze muziek geeft duidelijk het gevoel van 'Sturm und Drang' weer, dat bij Beethoven veel vaker aanwezig is. Dringende, opzwepende muziek die toch zeer streng in een klassieke vorm is gegoten. Deze eerste écht grote sonate in f-mineur én de wereldberoemde 'Mondscheinsonate' worden door Gerard van der Laan niet alleen uitgelegd, maar ook 'life' gespeeld op de prachtige vleugel van kunstcentrum Scala.

Deze lezing is onderdeel van de "Drieluik Beethoven".

Donderdag 31 oktober 2019
Dhr. G.J. (Gerard) van der Laan
Bij deze lezing kunt u voor meerdere personen tegelijk inschrijven door tijdens de inschrijving in de "Bestellijst" het "Aantal" te verhogen.
Locatie: Scala Hoogeveen (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >