Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: E515

Cursus Frans opfris

Cursus Frans opfris
Cursuscode: E515

(i.s.m. Bibliotheek Emmen)

Veert u op bij de klanken van een Frans chanson, kunt u ook zo wegdromen bij de vele schoonheden die Parijs te bieden heeft, of laat u graag uw smaakpupillen strelen door een quiche lorraine, ratatouille, vin et fromages?
Dan is deze cursus van tien lessen echt iets voor u! De nadruk ligt op het converseren, luisteren en lezen. Themagewijs wordt ook de grammatica behandeld en uw woordenschat uitgebreid.

Deze cursus is zowel geschikt voor cursisten die al eerder een soortgelijke cursus hebben gevolgd als voor mensen bij wie het Frans ergens in het hoofd zit, maar wel wat opfrissers kunnen gebruiken.

Woensdag 22 september 2021
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 143,00
Dhr. A.G. (André) Degen
Boek: Grammatica kort en bondig Frans (klik hier voor meer informatie)
Let op: Bestel uw boeken pas nadat u bericht hebt ontvangen dat de cursus doorgaat!
13:00 - 15:00
Locatie: Bibliotheek Emmen (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A.G. (André) Degen
A.G. (André) Degen
André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven hem te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen.