Cursuscode: E517

Cursus Frans Conversatie vervolg (B1)

Cursuscode: E517

(i.s.m. Bibliotheek Emmen)

Een cursus voor enigszins gevorderden. Hij is bedoeld voor mensen die tenminste drie jaar Frans hebben gehad. We werken bijna uitsluitend aan spreek- en luistervaardigheid. Tijdens de lessen komen allerlei thema’s aan bod, zoals milieu, media, wonen, vervoer en familie. U leert handige voorbeeldzinnen waarmee u in veel situaties uit de voeten kunt. Grammatica- en vocabulaire oefeningen maakt en corrigeert u thuis. We spreken zoveel mogelijk Frans tijdens de les.

We volgen de methode van het Europees Referentie Kader (ERK) niveau
B1.

Studiemateriaal wordt verzorgd door de docent. Eventuele kosten aan hem te voldoen.

Woensdag 19 januari 2022
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. A.G. (André) Degen
Locatie: Bibliotheek Emmen (klik hier voor de adresgegevens)
A.G. (André) Degen
André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven hem te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen.