Cursuscode: CULI415

Workshop Snelle Fermentaties met de Pickle-pers

Workshop Snelle Fermentaties met de Pickle-pers
Cursuscode: CULI415

In deze workshop maken we snelle groentefermentaties: de pickle. Dit doen we met behulp van de pickle-pers. Het pickle-proces kan een uur tot 1 á 2 dagen duren.
We maken gebruik van groenten zoals kool, gember en daikon, en de smaakmakers shoyu sojasaus, ume boshi, rijstazijn, kombu en wasabi.
Het eten van gefermenteerde producten heeft een hoge gezondheidswaarde. Je darmflora en je immuunsysteem worden ondersteund en versterkt. Pickles wekken de eetlust op, ondersteunen de spijsvertering en versterken het darmstelsel.

Maandag 9 oktober 2017
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 23,00 plus € 19,00 materiaalkosten.
Docente: Mw. C (Christien) Marissen
19:00 - 21:30
Locatie: Alfa College (klik hier voor de adres gegevens)
C (Christien) Marissen
C (Christien) Marissen