Cursuscode: CULI445

Workshop Duurzaam koken

Workshop Duurzaam koken
Cursuscode: CULI445

Rode draad in dit drieluik is het koken met ingrediënten die zo min mogelijk zijn bewerkt. Tijdens de eerste workshop maken we kennis met oorsprong, smaak en bereidingswijze van volle, ongeraffineerde granen zoals spelt, kamut, rijst, gierst, rogge, haver, mais, quinoa en boekweit.
De tweede workshop gaat over het bereiden van (vergeten) groenten, het gebruik van kruiden en sauzen zonder zakjes en pakjes.
Op een eenvoudige en snelle manier de heerlijkste hapjes en salades maken zonder E-nummers komt aan bod in de derde workshop.

Maandag 5 februari 2018
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 63,00 plus € 27,00 materiaalkosten.
Docente: Mw. C (Christien) Marissen
19:00 - 21:30
Locatie: Alfa College (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C (Christien) Marissen
C (Christien) Marissen