Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CREA312

Cursus Iedereen kan tekenen!

Cursus Iedereen kan tekenen!
Cursuscode: CREA312

Twijfel je of je wel kan tekenen?
Niet doen want tekenen kan je leren.
Tijdens deze lessen leer je de grondbeginselen van tekenen. Hoe zit dat nou met bijvoorbeeld schaduwen, en hoe werken de kleuren op elkaar, allemaal dingen die aan bod komen. We starten met potlood en later gaan we met pastelpotloden werken. Uiteindelijk leren we hoe je een dier kan tekenen met pastelpotloden, hoe je een mooie vacht en sprekende ogen tekent.

Iedereen werkt op zijn eigen tempo en niveau.

 

Materiaal:voor de eerste les neemt de docente materiaal voor u mee. Daarna zelf
aanschaffen (kan ook via docente), of voor € 5,00 per keer van de docente
lenen/gebruiken.oor de eerste les neemt de docente materiaal voor u mee. Daarna zelf aanschaffen (kan ook via docente), of voor € 5,00 per keer van de docente lenen/gebruiken.

Prijs is inclusief koffie/thee.

Dinsdag 20 september 2022
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 09:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 180,00
Mw. J. (Janneke) Boer
09:15 - 11:45
Locatie: Odd Fellow Huis (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Janneke) Boer
J. (Janneke) Boer
Naast mijn werk in de zorg heb ik ruim 20 jaar les gegeven aan mensen van alle leeftijden. Ik heb ruim 10 jaar les gehad van Tine Mersmann en volg nu nog regelmatig lessen bij verschillende kunstenaars. Sinds januari dit jaar ben ik ZZP’er en fulltime kunstenares. Ik ben aangesloten bij een organisatie die kunstlessen geeft op de basisscholen in de 3 noordelijke provincies. Het gaat hier om invallessen. Ik verzorg dan een themadag in het teken van een kunstenaar. Tevens geef ik thuis teken en schilderlessen en workshops. En heb ik regelmatig een expositie van mijn werk. Zie: www.jannekeboer.nl