Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CREA361

Cursus Fotoboek maken

Cursus Fotoboek maken
Cursuscode: CREA361

(i.s.m. Bibliotheek Hoogeveen)

Leg uw mooiste herinneringen vast in een prachtig zelfgemaakt fotoboek

Iedereen heeft foto's die voor hem of haar belangrijk zijn. Toch laten de meeste mensen de digitale foto's alleen maar op de computer staan. Tijdens deze cursus leert u het samenstellen van een fotoboek op basis van sfeer, onderwerp en composities.
U leert downloaden en installeren van het fotoboekprogramma, pagina's opmaken, foto's bijsnijden of rechtzetten, tekst toevoegen en nog een heleboel meer. Uiteraard krijgt u een handig naslagwerk mee, zodat u hiermee ook thuis aan de slag kunt. Ook fotokalenders, puzzels en andere cadeaus kunt u na deze cursus zelf maken en bestellen.

Neem uw eigen laptop mee.

Aantal deelnemers: maximaal 8.

Eventueel kunt u na de eerste cursus die in november wordt gehouden deelnemen aan een vervolgcursus op 4 en 11 februari 2021 om 13.30 uur in de Bibliotheek Hoogeveen. Op dit moment kunt u zich daarvoor echter nog niet inschrijven!

Donderdag 5 november 2020
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 108,00
Mw. A. (Anita) de Boer
13:30 - 16:30
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Anita) de Boer
A. (Anita) de Boer
Mijn naam is Anita de Boer, geboren in 1970. Al sinds mijn 12e jaar is fotograferen en het maken van fotoboeken mijn grote hobby. Ik heb daarin veel cursussen gedaan en door de jaren heen mezelf enorm ontwikkeld. Ik heb ervaring in bruid- , portret- en makelaardij fotografie. Deze foto’s verwerk ik tot de prachtigste boeken of korte promofilmpjes. En nu mag ik gaan lesgeven in deze boeiende en uitgebreide hobby! Je gaat vast de wereld anders bekijken, ervaren en ik hoop dat je er net zo’n passie voor krijgt als ik! Ik heb er zin in en hoop jullie te verwelkomen!