Bestellijst

Geen bestellingen

Coronamaatregelen

Coranatoegangsbewijs
Het bestuur van de Volksuniversiteit Hoogeveen heeft besloten dat per 1 januari 2022 voor al onze activiteiten een belangrijke coronamaatregel zal gelden, voor zowel de cursisten als de docenten en sprekers als voor de bestuursleden.

De Nederlandse overheid heeft het zogenaamde coronatoegangsbewijs ingevoerd en dat nemen wij over.
Dat betekent dat u vanaf januari 2022 aan een activiteit van de Volksniversiteit kunt deelnemen als u op een geldige manier kunt aantonen dat u:
- gevaccineerd bent, of
- van corona genezen bent, of
- (negatief) getest bent.

De daarvoor bestemde QR-code zal gecheckt worden voorafgaande aan de activiteit.

Dit geldt voor nieuwe activiteiten, maar ook voor de lopende cursussen.

Daarnaast blijven de basismaatregelen gelden en maatregelen die door de beheerders van de locatie waar de activiteit plaatsvindt, worden opgelegd.

De gezondheid van ons allen staat hoog in het vaandel bij het bestuur van de Volksuniversiteit. Met gemengde gevoelens nemen wij het gebruik van het coronatoegangsbewijs over. Wij gunnen iedereen de gelegenheid om op een leuke manier kennis te delen en te vergaren, nieuwe dingen te leren en aangenaam te verpozen in de vrije tijd. Dit moet echter wel veilig en op een verantwoorde manier kunnen. Met het gebruik van het toegangsbewijs voor deelname aan activiteiten hopen wij daar een bijdrage aan te leveren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u die per e-mail stellen via het emailadres info@volksuniversiteithoogeveen.nl met het onderwerp coronatoegangsbewijs.

Wij rekenen op uw medewerking! Alleen samen kunnen we het verschil maken.

Aanmelden
Voor alle activiteiten geldt dat u zich vooraf moet aanmelden.