Bestellijst

Geen bestellingen

Bijzondere omstandigheden

Op onze website vindt u zoals gebruikelijk het cursusaanbod voor het komende jaar. Door de bijzondere omstandigheden ten gevolge van de corona-uitbraak wordt de informatie u ditmaal evenwel met het nodige voorbehoud gepresenteerd.

Aan de inhoud van de aangeboden cursussen zal niets veranderen maar de corona-maatregelen zullen het soms onmogelijk maken om de cursus op precies dezelfde wijze als voorheen te geven en misschien zal het in bepaalde gevallen helemaal niet mogelijk zijn om een cursus doorgang te laten vinden. Bij het geven van de cursus worden uiteraard alle voorgeschreven corona-maatregelen in acht genomen.

Cursus met beperkte groepsgrootte
Het is waarschijnlijk dat de groepsgrootte bij veel cursussen beperkt zal moeten worden, óók als er geen maximaal aantal deelnemers vermeld staat. Als er slechts een beperkt aantal mensen kan worden toegelaten tot een cursus, dan geldt de regel ‘plaatsing op volgorde van aanmelding’.

Aanmelden
Voor alle activiteiten geldt dat u zich vooraf moet aanmelden.

Restitutie van cursusgeld
Wanneer u zich hebt opgegeven voor een cursus en deze kan, om welke reden dan ook, niet doorgaan, dan ontvangt u het volledige cursusgeld terug.

Kijk altijd eerst op de website!
Gezien de huidige situatie is het verstandig om altijd te kijken of er veranderingen zijn bij de cursus waarvoor u zich wilt inschrijven. Daarnaast zullen we gebruik maken van de website en onze nieuwsbrief voor het onder de aandacht brengen van cursussen en lezingen.

We hopen u ook dit seizoen te kunnen verwelkomen bij een van onze cursussen en zullen ons uiterste beste doen om deze, in een veranderde wereld, goed te laten verlopen.