Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: E232

Lezing Orde en Chaos - de psychologie van Carl Jung

Lezing Orde en Chaos - de psychologie van Carl Jung
Cursuscode: E232

(i.s.m. Facet Emmen)

In deze lezing zullen we kijken naar de psychologie van een van de meest adembenemende denkers en pioniers op het gebied van de psychologie, nl. de psychologie van Carl Jung. Door middel van zijn concepten zoals archetypes, mythen en heldenverhalen gaan we de wereld schetsen zoals we deze ervaren: een wereld tussen orde en chaos. Na de koffiepauze gaan we aan de hand van de hersenen en voorbeelden vanuit maatschappelijke zienswijze dieper kijken naar de psychologische implicaties die orde en chaos in de 21ste eeuw hebben en hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.

Zondag 15 januari 2023
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 13:15
Prijs: € 12,00
Dhr. M. (Maarten) van der Zee

U dient zich vooraf in te schrijven !
Bij deze lezing kunt u voor meerdere personen tegelijk inschrijven door tijdens de inschrijving in de "Bestellijst" het "Aantal" te verhogen.

13:15 - 15:15
Locatie: Facet Emmen (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Maarten) van der Zee
M. (Maarten) van der Zee
Maarten van der Zee (geboren 1972 in Günzburg / Duitsland) studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Met veel plezier geeft hij sinds 2007 lessen en examentrainingen Duits in en om Groningen. Tot zijn grote passie behoren de filosofie en alternatieve levensbeschouwingen.